Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    BAŞKAN BOLTAÇ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

    Tarsus Belediye Başkanı Ali

    Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Turgay Benli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.  Başkan Boltaç, “Bizim vatandaşlarımızla olan en büyük diyalog kanalımız sizlersiniz. İnşallah kalan günlerde en güzel işleri yapacağız. Emin ellerdesiniz merak etmeyin.” dedi.

    Başkan Boltaç, Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis Salonu’nda buluştu. Toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Boltaç, muhtarlarla iş birliği içinde çalışacaklarını vurguladı. Her muhtarın kendi mahallesindeki ihtiyaçları en iyi bilen ve çözümler üreten birer paydaş olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Bakan Boltaç’a plaket takdimi yapıldı.

    “EN GÜZEL İŞLERİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

    Hep birlikte koordineli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Boltaç “Sizler bir görev için yola çıktınız. Bu görev parayla yapılacak bir görev değil. Sizlerin vermiş olduğu hizmetler mahallenize duyduğunuz sevgiden ötürü. Bizde bunun farkındayız.  Bizim vatandaşlarımızla olan en büyük diyalog kanalımız sizlersiniz. İnşallah kalan günlerde en güzel işleri birlikte yapacağız. Emin ellerdesiniz merak etmeyin.” diye ifade etti.