Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    TATLISU KADIN KOOPERATİFİ İLK GENEL KURULUNU YAPTI

    Tatlısu Kadın Kooperatifi ile

    Tatlısu Kadın Kooperatifi ile bölgedeki kadınların ürünleri halkla buluşturulacak, ekonomik olarak güçlenmelerine katkı sağlanacak…

    KKTC Tatlısu’da kadınların üretkenliğini ve ekonomiye katkılarını artırmak amacıyla kurulan Tatlısu Kadın Kooperatifi (TAT-KA-KOOP), ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hayri Orçan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu önemli gelişmeyi duyurdu.

    Orçan, paylaşımında “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ‘üreterek var olabiliriz’ anlayışı ile Tatlısulu üreten kadınlarımızı bir çatı altında toplayarak, ürünlerini sağlık koşullarına uygun şekilde halka ulaştırmak ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla kooperatif çatısı altında topladık” diyerek, kadınların bu girişiminin bölgeye önemli faydalar sağlayacağına inandığını belirtti.

    Başkan Orçan, kooperatifin kuruluş sürecinde destek verenlere teşekkür ederek, “Bu süreçte cesaretle yola çıkan, bize inanan kadınlarımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

    Ayrıca seçilen yönetim kurulunu tebrik eden Orçan, “Çıkmış oldukları bu yolda onları yalnız bırakmayacağız, desteğimiz devam edecektir. Bölgemize ve üreten kadınlarımıza hayırlı olsun” diyerek, Tatlısu Kadın Kooperatifi’nin başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdüreceğine inandığını vurguladı.