Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    BAŞKAN TUNCER’DEN YAŞAM MERKEZİNE ZİYARET

    Mezitli yerleşkesinde faaliyet gösteren

    Mezitli yerleşkesinde faaliyet gösteren Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Mezitli Belediye Başkanı A. Serkan Tuncer  kuruluş bahçesi olarak açılan  Yörük çadırını gezdi, yayık ayran tulumunda yayık  yaydı.

    Yetişkinlerle birlikte sohbet edip fotoğraf çektiren ve merkezi gezen Başkan Tuncer, merkezin ulaşım  ve benzeri sorunlarına destek vereceğini söyledi.
    Çocuk Hakları Çocuk Komitesi ile Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi yetişkinlerinin birlikte yürüttüğü “Çocuk yetişkin  buluşması” projesine destek olacaklarının da altını çizdi.
    Mezitli’de ayrıca çocuk hakları parkı yapılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Böylesine devasal Sosyal hizmet merkezinin Mezitli’de olmasının da kendileri için büyük şans olduğunu söyledi.
    Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi Müdürü Mustafa Sarı  da, merkezi ziyaretleri ve yetişkin çocuk buluşması projesi ve çocuk hakları parkına destekleri nedeniyle Mezitli Belediye Başkanı A. Serkan Tuncer’e teşekkür etti. Kamu kurumları arasında işbirliği oldukça hizmetlerin daha çabuk ve doğrudan ulaşmasının önemini vurguladı.