Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersin DOB’nden Sevgililer Günü’ne Özel Konseri

    Mersin Devlet Opera ve

    Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Sevgililer Günü’nde sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor. 14 Şubat 2025 Cuma günü saat 20.00’de, Mersin Kültür Merkezi Şeref Salonu’nda gerçekleşecek bu özel konserde, aşkın büyüsünü yansıtan birbirinden değerli eserler seslendirilecek.

    Gecede, Soprano Avşin Dilara Kaymak, Mezzosoprano Nisu Karaarslan, Tenor Ensar Alp Akça ve Tenor Sezgin Hamızoğlu sahne alacak. Sanatçılar, romantizmin en etkileyici eserleriyle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

    Anlatıcılığını Avşin Alev Lal’ın üstleneceği  konserin enstrümantal bölümünde ise kemanda Utku Göksal, violonselde Mert Kıyıcı, flütte Fırat Esenerli ve piyanoda Tuğçe Göksal sahne alarak müziğin büyüsünü izleyicilerle buluşturacak.

    Sanat ve duyguların iç içe geçtiği bu özel etkinlikte, aşkın ve müziğin eşsiz uyumu izleyicilere sunulacak.