Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    D-400 Karayolunun Serbest Bölge Kavşağı ile Cam Sanayi arasında kalan kısım 8 şeride çıkarılacak

    Mersin Milletvekili Ali Kıratlı,

    Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Aydemir ve Murat Aktoğ’la bir araya geldi. Görüşmede kentte planlanan yeni yatırımlar, devam eden projeler ve beklentiler ele alındı.

    Ziyarette D-400 karayolunun Serbest Bölge Kavşağı ile Cam Sanayi arasında kalan 10.7 km’lik kısmının 8 şeride çıkarılacağını duyuran Kıratlı, ihale sürecinin tamamlandığını açıkladı. Ayrıca yeni sağlık yatırımları, altyapı projeleri ve ulaşım alanındaki planlamalar hakkında detaylı bilgi verdi.

    MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır ise, kentteki birlik ve beraberlik ruhunun altını çizerek, “Mersin’de oluşturulan güçlü lobinin Ankara’da da sürdürülmesi gerekiyor. Kentimizin öncelikli sorunlarının çözümü ancak bu dayanışmayla mümkün olabilir” dedi.