Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    ÖZEL BİREY ADEM BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURDU, DAMLA ZABITA MÜDÜRÜ OLDU

    Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman

    Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel bireyleri makamında ağırladı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, özel bireylerin hayalleri bir günlüğüne de olsa gerçeğe dönüştü.

    Ziyarete; Mersin Ampute Futbol Takımı, Uzay Spor Okullarından judo branşında başarılar elde eden milli sporcular ile birlikte mental retardasyon (zeka geriliği) tanısı bulunan Adem Sarımsak (31) ve Damla Kınna (23) katıldı. Kort tenisinde Türkiye birinciliği bulunan Adem Sarımsak, temsili olarak başkanlık koltuğuna otururken, 100 metre koşusu sporcusu Damla Kınna ise Zabıta Müdürü görevini üstlendi.

    BELEDİYEYİ TEMSİLİ OLARAK YÖNETTİLER

    Temsili görevlerine büyük bir heyecanla başlayan Adem ve Damla, belediye birimlerini gezerek personeli denetledi, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye çalışanlarıyla yakından ilgilenen özel bireyler, günün anısına hatıra fotoğrafları da çektirdi.

    Zabıta üniforması giyen ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Damla Kınna, zabıta ekiplerine kısa süreli de olsa talimat verdi. Adem ve Damla, hayalini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadı.

    BAŞKAN YILDIZ: “SİZLER AZMİN VE KARARLILIĞIN EN GÜZEL ÖRNEĞİSİNİZ”

    Özel bireyleri makamında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, konuşmasında engelsiz bir kent hedefiyle çalıştıklarını vurguladı.

    Başkan Yıldız, “Bugün sizleri burada, Toroslar Belediye Başkanlığı makamında ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepinizin hayatımıza kattığı neşe, sevgi ve enerji bizim için çok kıymetli. Sizler azmin, sevginin ve kararlılığın en güzel örneklerisiniz.” dedi.

    “ÖZEL BİREYLERİN BAŞARILARI HEPİMİZE UMUT VERİYOR”

    Başkan Yıldız, “Mersin Ampute Futbol Takımı ve Uzay Spor Okullarının sporcuları, başarılarıyla kentimizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bu başarıları da bizleri gururlandırıyor. Takımı ve teknik ekibi, özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Engelsiz bir dünya hayaliyle çıktığımız bu yolda her zaman yanınızdayız.” diye konuştu.