Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    “Kuklacı”, Yeniden Minik Seyircileriyle Buluşuyor

    Tüm zamanların en sevilen

    Tüm zamanların en sevilen hikâyelerinden Pinokyo, “Kuklacı” adıyla sahnede hayat buluyor. Mersin Devlet Opera ve Balesi, çocuklar için rengârenk bir serüvene kapı aralıyor!

    12 Şubat 2026 Perşembe saat 10:30 ve 14:00’te hemen ardından 16 Şubat 2026 Pazartesi saat 10:30 ve 14:00’te Opera Sahnesi’nde yeniden minik sanatseverleri ağırlayacak.

    Kaleme aldığı her satırda çocukların iç dünyasına dokunan usta yazar Ferdi Merter’in metni, genç izleyicilere hem eğlenceli hem düşündürücü bir deneyim sunuyor. Melodileriyle çocukların kalbine seslenen müzikler, besteci Melih Seskir imzası taşıyor. Rejisör Nazlı İktu ve yönetmen yardımcısı Başak Tanış’ın sahne vizyonuyla birleşerek sanatseverlerle buluşuyor.

    Sahne arkasındaki yaratıcı ekip, izleyicileri sadece bir oyuna değil, adeta bir düşler diyarına davet ediyor:

    Dekor tasarımı: Ferhat Karakaya , Kostüm tasarımı: Serdar Başbuğ , Koreografi: Berna Turhan İleri , Işık tasarımı: Özgür Kurt , Video projeksiyon: Umut Sinan Özdemir , Ses: Ali Ezgi Ezici imzası taşıyor.

    Küçük bir kuklanın gerçek bir çocuğa dönüşme hayaliyle çıktığı bu büyülü yolculuk; doğruluk, cesaret ve sevgi gibi değerleri eğlenceli ve etkileyici bir anlatımla sahneye taşıyor.