Mersin Dersimliler Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Aşure Lokması Programı, birlik, beraberlik ve paylaşma kültürünün ön plana çıktığı anlamlı bir organizasyon olarak gerçekleştirildi.
Programa; Mersin Milletvekili Sayın Ali Bozan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Özgür Emire, Mersin Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sayın Münir Şen, Mersin Cemevi Alevi Kültür Dernekleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Kılavuz, MESİAD Başkanı Sayın Adnan Gündoğdu, MESİAD Genel Sekreteri Sayın Ayten Aslankan ve MESİAD üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Programda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, toplumsal dayanışma, hoşgörü ve paylaşma kültürünün önemine vurgu yapıldı.
MESİAD Başkanı Sayın Adnan Gündoğdu, Mersin Dersimliler Derneği Başkanı Sayın Nurşen Çığlık ve yönetim kurulu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek, Muharrem ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini temenni etti.

