Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLARA YAZ BAKIMI

    Toroslar Belediye Başkanı Atsız

    Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hayata geçirdikleri çalışmalarda doğaya ve yeşile sahip çıktıklarını belirterek; “Park ve yeşil alanlarımızda gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmalarımızın yanı sıra, bu alanların bakımına ve korunmasına önem veriyoruz” dedi.

    Toroslar Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların uğrak yeri olan park ve yeşil alanlarda bakım, yenileme ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

    Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çim biçme, ağaç budama ve sulama işlemlerinin yanı sıra deforme olan bank, kamelya, çöp kovası ve çocuk oyun grupları periyodik olarak tamir ediliyor veya yenileriyle değiştiriliyor.

    Doğanın tüm güzelliklerini barındıran Toroslar’da birbirinden güzel mesire alanları da ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor. Parkların aydınlatma sistemleri de sık sık kontrol ediliyor.

    Parklar, Kauçuk Zeminle Kaplanıyor

    Belediye, çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynayarak keyifli zaman geçirmeleri amacıyla da muhtelif parkların zeminini kauçuk ile kaplıyor. Kauçuk zemin uygulaması ile parklar daha estetik ve modern bir görünüme kavuşuyor.

    Başkan Yılmaz; “Gelecek Nesillere Karşı Sorumluluğumuz Var”

    Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların dinlenme mekanı olan parklarda titiz bir çalışma sürdürdüklerini belirterek, yeşil alanların önemine dikkat çekti.

    “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır” diyen Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimize daha temiz ve sağlıklı yaşam alanları sunmak amacıyla park ve yeşil alanlarımızda temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İçerisinde; yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, fitness aletleri, kamelya ve oturma gruplarının yer aldığı parklarımızla, 7’den 70’e herkese güzel vakit geçirme imkanı sunuyoruz. Yeşil alanlarımız, hepimize emanet. Hemşehrilerimizden de isteğimiz bu alanlara sahip çıkmalarıdır” şeklinde konuştu.