Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    BÜYÜKŞEHİR’DEN TEKNOPARK’A ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Mersin Teknopark’ı ziyaretinde talep edilen asfalt, kaldırım ve kilitli parke taşı çalışması kısa süre içerisinde yerine getirildi.
    Üniversite, sanayi ve diğer kuruluşlarca yürütülen araştırma-geliştirme çalışmalarının, Mersin’in ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet gücüne katkı yapacak yeni teknolojileri üretmek amacıyla, Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü’ne kurulan Teknopark sahasında Büyükşehir ekipleri tarafından çalışma gerçekleştirildi.
    Başkan Seçer, geçtiğimiz günlerde Teknopark’ı ziyaret ederek firma temsilcileri ile bir araya gelmişti. Firma yetkililerinden çalışmalarına dair bilgiler alan Başkan Seçer, yapılabilecekler konusunda da talepleri almıştı.
    Teknopark’a 45 araçlık otopark sahası kazandırıldı
    Teknopark’ın sahasında bazı çalışmaların yapılması yönünde alınan talep üzerine, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri harekete geçti. Ekipler, 1000 metrekarelik çift taraflı kaldırım döşeme çalışması gerçekleştirdi. 300 metrelik alanda ise sıcak asfalt çalışması yürüten ekipler, 1500 metrekarelik alandaki kilit parke döşemesiyle de Teknopark’a 45 araçlık otopark sahası kazandırdı.