Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    “HİZMET AŞKIYLA DOLU İNSANLAR”

    DEVA Partisi Genel Başkan

    DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ve DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay gazetemize ziyarette bulundular.

    DEVA Partisi Mersin Milletvekili Ekmen, konuşmasına başlarken; Mersin’in gerçekten olağanüstü bir şehir olduğunu ve Türkiye’nin etnik, dini, kültürel ve yaşam tarzı açısından en çoğulcu, en dengeli ve en barışçıl kenti olduğunu söyledi.

    “HİZMET AŞKIYLA DOLU İNSANLAR”

    Mersin’deki durumla ilgili konuşan Ekmen, “DEVA Partisi 13 ilçenin tamamında yarışarak belediye başkan adayı ve büyükşehir belediye başkan adayı göstermiştir. Büyükşehir için önceki il başkanımız Doktor Güran Dinçer’le birlikte bu yarışa dahil olduk. Mersin tarihinde emsali görülmemiş bir şekilde dört ilçe kadın belediye başkan adayı ile yarışıyoruz. Toroslar İlçe Belediye Başkan Adayımız İş İnsanı Sultan Aydoğan, Yenişehir Belediye Başkan Adayımız Faik Tok, Erdemli İlçe Belediye Başkan Adayımız Diş Hekimi Sinem Yürü, Mut Belediye Başkan Adayımız Girişimci Fatma Çelik Kovan, Aydıncık Belediye Başkanı Adayımız Av. Yaren Yavuz’dur. Dört arkadaşımız da çevrelerinde tanınan sevilen ve ilçelerine hizmet aşkıyla dolu insanlardır. Bu vesileyle arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

    “MUTLU KENT MERSİN”

    Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer ise, ‘Mutlu Kent Mersin’ sloganıyla Mersin merkez ve ilçelerdeki saha çalışmalarını coşkuyla sürdürdüğünü söyledi. Dr. Dinçer, “Mersin’in kalbine dokunmak, halkımızın yaşamını iyileştirecek adımlar atmak için çalışıyoruz. Sorunları yerinde görmek ve dinlemek, çözüm üretmek bizim için bir görevdir. Yaşanan zorlukları biliyor ve bu zorlukların üstesinden gelebilmek için somut adımlar atmaya hazırız. Mersinliler bize oyunu versin. Bizi de denesinler.” şeklinde konuştu.