Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    “ÖZGÜRCE HAREKETİ SEVİYORUZ”

    Özgürce Sup Taşucu Spor

    Özgürce Sup Taşucu Spor Kulübü Başkanı Özgür Ceridhan Özgürce, Sup olarak sup ile birlikte voleybol oynanmaya başlanacağını ve değişik etkinliklere imza atacakları müjdesini vermişti.
    Yaklaşık 200 üyesi ile birlikte Mersin’in birbirinden güzel çeşitli koylarında etkinlikler düzenlemeye devam eden Özgürce Sup Taşucu Spor Kulübü, Pazar günü Çapa Port Sahili’nde voleybol etkinlikleri ile de eğlenceli saatler yaşattı.

    ADANA’DA SUPLA KOSTÜM PARTİSİ

    Konu ili ilgili açıklama yapan Özgürce Sup Taşucu Spor Kulübü Başkanı Özgür Ceridhan, “26 Haziran Pazar günü Özgürce SUP Taşucu ailesi olarak yoğun ve eğlenceli bir günü daha geride bıraktık. Sezonun ilk voleybol karşılaşması, Paddle Board kullanımı ve Adana’da ikincisi düzenlenen SUP Board üzerinde kostüm partisine katılım gerçekleştirildi.” dedi.
    “ÖZGÜRCE HAREKETİ SEVİYORUZ”

    “Özgürce hareket etmeyi seven ailemiz ile birlikte nihayet 2024 yılı yaz sezonu açılışında voleybol oynamaya da başladık.” diyen Başkanı Özgür Ceridhan, “Pazar günü sabahtan öğleden sonraya kadar Taşucu Kum Mahallesi Çapa Port Sahili’nde hem voleybol, hem SUP Board etkinlikleri düzenledik. Artık yeni hedefimiz hem voleybol hem SUP Board için takımlar çıkarmaktır. Rakiplerimizle heyecanlı ve dostluğa yakışır turnuvalarda buluşmalar gerçekleştireceğiz. Adana’da da ikincisi düzenlenen SUP Board üzerinde kostüm partisine katılım sağladık. Üyelerimizle birlikte güzel eğlenceli saatler yaşadık.” şeklinde konuştu.